Computer herstellen Antwerpen | Telefoon Reparatie Bus

Computer herstellingen Antwerpen

Voor een computer of Pc herstellingen in de omgeving Antwerpen moet u bij de Telefoon Reparatie Bus zijn. Wij hebben al jaren ervaring en kunnen veel problemen voor u oplossen. Helaas is een Computer herstelling niet zo simpel als die van een smartphone. Houd er rekening mee dat u uw computer vaak minimaal 2-3 werkdagen moet missen en dat u deze altijd bij ons langs moet brengen. We kunnen deze niet ophalen of brengen en ook kunnen we geen reparaties aan huis doen. Hebt u vragen dan mag u altijd contact met ons opnemen.

Gratis Computer of Pc reparatie

Wist u dat als uw computer binnen in huis gevallen is, dit meestal door de inboedelverzekering vergoed wordt? Mocht het nodig zijn kunnen wij voor u een offerte maken, deze kunt u dan bij uw verzekering inleveren en wellicht bespaart u dan flink op de reparatiekosten.

Contact met telefoon reparatie bus
Kan ik je helpen?

Wij zijn in juni gesloten op de volgende dagen: Zaterdag 8, vrijdag 14, zaterdag 15, donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 en zaterdag 29 juni. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Op locatie tijden

Chat met ons