Google reparaties

Google Pixel reparatie prijzen Antwerpen

Hieronder vind je alle Google Pixel reparatie prijzen in Antwerpen inclusief BTW, montage en voorrijkosten. Als je de prijs van jouw Google telefoon reparatie wilt weten, klink je op het merk en vervolgens selecteer je jouw type Google model. Je ziet dan alle reparaties die wij uitvoeren tevoorschijn komen met de daarbij horende prijzen. Staat jouw reparatie er niet tussen of heb je vragen? Dan mag je altijd contact opnemen met één van onze monteurs. Wij helpen je graag. Blijf niet langer rond lopen met een kapotte Google Pixel en plan vandaag nog een reparatie bij ons in. Let op: Als je wat verder weg woont kan er 10 -15 euro aan reiskosten bij komen. Dit zullen we uiteraard op voorhand met jouw bespreken.

Google Pixel scherm reparatie

Voor een Google Pixel scherm reparatie laat je de TelefoonReparatie-Bus langs komen. Kan je niet wachten dan mag je natuurlijk ook langs onze winkel komen. De Google Pixel smartphones zijn er net een aantal jaar en nu al zie je dat ze erg populair zijn. Tijdens het gebruikt van je gsm komt het regelmatig voor dat je een Google Pixel scherm reparatie nodig hebt. Gelukkig hoef je je smartphone nog lang niet af te schrijven. Wij voeren vanuit onze professioneel ingerichte mobiele werkplaats snel en vakkundig een scherm reparatie uit. Ook voor een Google Pixel reparatie kan je bij ons terecht, tegen zeer scherpe tarieven. En het mooiste van alles? Je hoeft er zelfs de deur niet meer voor uit!

Gratis reparatie​ met onze mobiele reparatie-bus

Heb je een schade gemeld of een reparatie verzoek ingediend? Dan komen we indien gewenst meestal dezelfde dag nog bij je thuis, op het werk of zelfs op school voorrijden voor een Google reparatie. En wist je dat als de schade in huis is voorgevallen dit vaak word vergoed door de inboedelverzekering? Een reparatie of herstelwerkzaamheden worden in vrijwel alle gevallen binnen een half uur tot 60 minuten uitgevoerd. Klaar terwijl jij verder kan gaan met je bezigheden! Onze ervaren gsm-specialisten zijn opgeleid om problemen snel te herkennen en vakkundig te repareren. Als er nieuwe onderdelen nodig zijn, zoals een nieuw beeldscherm, een nieuwe batterij of connectoren, zorgen we altijd voor het gebruik van originele onderdelen of een zo best mogelijk alternatief. De monteur laat je na een eerste inspectie altijd weten wat de kosten zullen zijn van de Google pixel reparatie en hoe lang de werkzaamheden zullen gaan duren, zodat je precies weet wat ja kan verwachten.

Maar liefst tot twee jaar garantie

Bij de TelefoonReparatie-Bus en De Telefoon Reparatie Winkel werken we altijd transparant en met betrouwbare medewerkers tegen zeer scherpe tarieven. Je betaalt een zeer scherpe prijs voor je Google reparatie en mag tijdens de werkzaamheden gewoon bij de reparatie aanwezig zijn. Onze deskundige en enthousiaste specialisten leggen je graag alles over hun werk en de reparatie uit. Vooraf weet je precies wat je gaat betalen en na de reparatie krijg je tot wel 2 jaar garantie op de door ons vervangen onderdelen.

Uw reparatie snel inplannen?

Als je een Google Pixel reparatie bij ons wilt inplannen, maak je via onze website eenvoudig een afspraak. Ook telefonisch, per e-mail of WhatsApp en social media zijn we bereikbaar, zes dagen per week. Maak ook gebruik van deze uniek en nieuwe manier van repareren. Al veel tevreden klanten gingen je voor en schakelde de ons in voor hun Google reparatie. Wil je wat meer vertrouwen dan raad ik aan de reviews op Google en onze socials te lezen.

Contact met telefoon reparatie bus
Kan ik je helpen?

Beste klant, Wegens vakantie zijn wij gesloten van donderdag 29 februari 2024 tot en met maandag 4 maart 2024. We staan weer voor u klaar op dinsdag 5 maart. Wij zijn in de oneven weken op zaterdag gesloten.

Op locatie tijden

Chat met ons