Laptop herstellingen Antwerpen | Telefoon Reparatie Bus

Laptop herstellingen in Antwerpen en omgeving

Alle laptop herstel prijzen zijn inclusief BTW en montage. Als u de prijs van uw herstelling wilt weten, ontvangen wij graag de volledige model en type nummers van uw laptop. U mag ons foto's mailen of sturen via uw telefoon. Wij zoeken de juiste onderdelen erbij en zullen u voorzien van een herstelprijs.  Lukt dat niet, dan hebben we uw laptop nodig voor onderzoek. Na het onderzoek ontvangt u direct de kosten. We hebben veel onderdelen op voorraad en kunnen u vaak direct helpen. Is dit niet het geval dan bestellen we wat we nodig hebben en is de gemiddelde levertijd 2-5 werkdagen. Wilt u meer informatie over een laptop herstelling? Neem dan contact op met één van onze monteurs. Let wel: een laptop herstelling kan niet op locatie, maar enkel in onze winkel.

Is uw laptop herstelling Gratis?

Wist u dat als uw laptop binnen in huis gevallen is, dit meestal door de inboedelverzekering vergoed wordt? Mocht het nodig zijn kunnen wij voor u een offerte maken, deze kunt u dan bij uw verzekering inleveren en wellicht bespaart u dan flink op de reparatiekosten.

Contact met telefoon reparatie bus
Kan ik je helpen?

Wij zijn in juni gesloten op de volgende dagen: Zaterdag 8, vrijdag 14, zaterdag 15, donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 en zaterdag 29 juni. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Op locatie tijden

Chat met ons