Laptop Reparatie prijzen

Alle laptop reparatie prijzen zijn inclusief BTW en montage. Als u de prijs van uw reparatie wilt weten, ontvangen wij graag de volledige model en type nummers van uw laptop. U mag ons foto's mailen of sturen via uw telefoon. Wij zoeken de juiste onderdelen erbij en zullen u voorzien van een reparatieprijs.  Lukt dat niet, dan hebben we uw laptop nodig voor onderzoek. Na het onderzoek ontvangt u direct de kosten. We hebben veel onderdelen op voorraad en kunnen u vaak direct helpen. Is dit niet het geval dan bestellen we wat we nodig hebben en is de gemiddelde levertijd 2-5 werkdagen. Wilt u meer informatie over een laptop reparatie? Neem dan contact op met één van onze monteurs. Wij helpen u graag.

Model
Reparatie
Afspraak

Laptop scherm reparatie

Wij zijn uw specialist op het gebied van laptop scherm reparaties. Wij vervangen wekelijks laptopschermen en gemiddeld duurt dit niet langer dan 30 minuten. Klaar terwijl u wacht en meekijkt. Dit u vrij uniek bij ons, maar wij willen graag werken op een manier zodat u kan zien wat wij nou precies aan uw laptop repareren of vervangen. Is uw laptop gevallen of heeft er een ander vervelend ongeval plaatsgevonden en is uw laptop scherm gebarsten? Bel ons.

Laptop scherm reparatie bij u voor de deur

Wist u dat u voor een nieuw laptop scherm niet perse naar onze winkel hoeft te komen? Wij repareren uw laptop bij u thuis, op het werk of zelfs op school indien u dat wenst. Vanuit onze mobiele werkplaats komt een deskundige monteur uw Laptop scherm reparatie uitvoeren. De Telefoonreparatie-bus is hiervoor van alle benodigde gereedschappen en onderdelen voorzien, zodat alle veel voorkomende reparaties kunnen worden gedaan. Een reparatie afspraak maakt u snel en makkelijk via onze website. Is de reparatie gedaan, dan krijgt u twee jaar garantie op de door ons vervangen scherm​.

Inboedelverzekering dekt Laptop scherm reparatie?

Het is wellicht goed om te weten dat veel Laptop scherm reparaties worden gedekt door uw inboedelverzekering. Schade aan uw Laptop scherm door een onhandigheid zoals een val, stoot of bij waterschade wordt veelal gedekt door deze verzekering. Dit kan voorkomen dat u reparatiekosten hoeft te betalen. Desondanks behoren onze tarieven tot de meest voordelige van Nederland en België en weet u vooraf altijd hoeveel u gaat betalen. We werken transparant en geven u altijd inzicht in de totstandkoming van de kosten. De prijzen op de website zijn inclusief btw en voorrijkosten. Bij ons staat u dus nooit voor verrassingen achteraf.

Snel en makkelijk uw reparatie inplannen?

Als u graag een Laptop scherm reparatie bij u op locatie wilt laten uitvoeren, maakt u eenvoudig via onze website een afspraak. Daarnaast zijn onze monteurs zes dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar per telefoon, mail of eenvoudig via WhatsApp of social media. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven en onze vakkundige reparateurs staan altijd voor u klaar! Natuurlijk bent u in onze winkel ook van harte welkom

reparatie aan huis
Contact met telefoon reparatie bus
Kan ik je helpen?

Op locatie tijden

Chat met ons