Nokia reparaties

Nokia Reparatie prijzen 

Hieronder vind u alle Nokia reparatie prijzen inclusief BTW, montage en voorrijkosten. Als u de prijs van uw Nokia reparatie wilt weten, klinkt u op het merk en vervolgens selecteert u het type toestel. U ziet dan alle reparaties die wij uitvoeren tevoorschijn komen met de daarbij horende prijzen. Staat uw Nokia reparatie er niet tussen of heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze monteurs. Wij helpen u graag. Blijf niet langer rond lopen met uw kapotte Nokia en plan vandaag nog een reparatie bij ons in.

Nokia reparatie

Voor een Nokia reparatie laat u de TelefoonReparatie-Bus langs komen. De Nokia is opgevolgd door de Microsoft . Van beide populaire toestellen zijn er nog veel naar volle tevredenheid in gebruik. Na enkele jaren van intensief gebruik, komt het regelmatig voor dat een reparatie of een Nokia reparatie nodig is. Slijtage aan de knoppen, een slechter wordende accu of een gebroken scherm door stoten of vallen zijn veelvoorkomende schades. Gelukkig hoeft u uw smartphone nog lang niet af te schrijven. Wij voeren vanuit onze professioneel ingerichte mobiele werkplaats snel en vakkundig een reparatie uit. Ook voor een Nokia reparatie kunt u bij ons terecht, tegen zeer scherpe tarieven. En het mooiste van alles? U hoeft er zelfs de deur niet meer voor uit!

Gratis Nokia reparatie​ met onze reparatie-bus

Heeft u een schade gemeld of een Nokia reparatie verzoek ingediend? Dan komen we indien gewenst meestal dezelfde dag nog bij u thuis, op het werk of zelfs op school voorrijden voor een Nokia reparatie. En wiste u dat als de schade in huis is voorgevallen dit vaak word vergoed door de inboedelverzekering? Een Microsoft reparatie of herstelwerkzaamheden aan uw Nokia worden in vrijwel alle gevallen binnen een half uur tot 60 minuten uitgevoerd. Klaar terwijl u verder kan gaan met uw bezigheden! Onze ervaren Nokia-specialisten zijn opgeleid om problemen snel te herkennen en vakkundig te repareren. Als er nieuwe onderdelen nodig zijn, zoals een nieuw beeldscherm, een nieuwe batterij of connectoren, zorgen we altijd voor het gebruik van originele onderdelen. De monteur laat u na een eerste inspectie altijd weten wat de kosten zullen zijn van uw Nokia reparatie en hoe lang de werkzaamheden zullen gaan duren, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Maar liefst twee jaar garantie

Bij de TelefoonReparatie-Bus werken we altijd transparant en met betrouwbare medewerkers tegen zeer scherpe tarieven. U betaalt een zeer scherpe prijs voor uw reparatie of uw Nokia reparatie en mag tijdens de werkzaamheden gewoon bij de reparatie aanwezig zijn. Onze deskundige en enthousiaste specialisten leggen u graag alles over hun werk en uw reparatie uit. Vooraf weet u precies wat u gaat betalen en na reparatie heeft u recht op maar liefst twee jaar garantie op de nieuwe onderdelen voor uw Microsoft reparatie of een Nokia reparatie.

Uw reparatie snel inplannen?

Als u een Nokia reparatie bij ons wilt inplannen, maakt u via onze website eenvoudig een afspraak. Ook telefonisch, per e-mail of WhatsApp en social media zijn we bereikbaar, zes dagen per week van 9.00 tot 21.00 uur. Maak ook gebruik van deze uniek en nieuwe manier van repareren. Al veel tevreden klanten gingen u voor en schakelde de TelefoonReparatie-bus in voor hun Nokia reparatie.

Contact met telefoon reparatie bus
Kan ik je helpen?

Wij zijn in juni gesloten op de volgende dagen: Zaterdag 8, vrijdag 14, zaterdag 15, donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 en zaterdag 29 juni. Let op: Wij zijn altijd in de oneven weken op zaterdag gesloten!!!

Op locatie tijden

Chat met ons