Telefoon reparatie Antwerpen 

Uw telefoon laten repareren in de regio Antwerpen

Bij ons kunt u kiezen voor een telefoon reparatie bij ons in de winkel of door onze mobiele reparatie-bus bij u voor de deur. Een scheur in uw scherm, een batterij die veel te snel leeg loopt of een oplaadconnector die slecht contact maakt zijn allemaal reparaties die wij vaak binnen 30 minuten al voor u kunnen oplossen. Met onze professioneel ingerichte reparatie-bus, komen we bij u ter plekken en zorgen wij voor een snelle en professionele telefoon reparatie op een locatie wat voor u het makkelijkste uitkomt of bij ons in de winkel waar u kunt meekijken onder genot van een kopje koffie of thee. In de meeste gevallen kunt u al vrij snel weer gebruikmaken van uw gerepareerde telefoon. Profiteer nu ook van onze unieke reparatie service aan huis of in de winkel. Al vele tevreden klanten gingen u voor. Plan vandaag nog een telefoon reparatie bij ons in de regio Antwerpen en loop niet langer met een kapotte telefoon rond

Merk
Model
Reparatie
Afspraak

Word uw telefoon reparatie vergoed door uw verzekering?

Wij kunnen u helpen met een offerte voor uw inboedelverzekering, reisverzekering of aansprakelijkheidsverzekering. In veel gevallen hoeft u het repareren van uw telefoon niet zelf te betalen. Uw telefoon reparatie kunt u vaak verhalen op uw inboedelverzekering als de schade in huis is gebeurt of uw reisverzekering als uw telefoon op vakantie is gevallen. Heeft iemand anders de schade veroorzaakt dan kan het verhaald worden op de aansprakelijkheidsverzekering van deze persoon. Wij kunnen voor u een offerte opstellen en naar uw sturen via de e-mail, deze kunt u dan direct doormailen aan de verzekering. Informeer dus zeker even bij uw verzekeraar of uw telefoon reparatie word vergoed.

Goedkope Gsm reparatie voor bijna elk merk

Wij kunnen u de meest goedkope gsm reparatie aanbieden, omdat wij direct inkopen bij de fabrikanten waar de gsm onderdelen gemaakt worden. Daarnaast kopen wij op grote schaal onderdelen in en dat maakt het ook weer net een stuk goedkoper. Onze jarenlange ervaring op het gebied van gsm reparaties in Antwerpen zorgen ervoor dat we vrijwel ieder merk en type gsm professioneel kunnen repareren. Wij repareren gsm's van alle gangbare merken, zoals u ziet hierboven. Wij hebben ongeveer 90% van de onderdelen op voorraad, zo hoeft u nooit lang te wachten. Als u contact opneemt voor het inplannen van een reparatie, komen wij vaak dezelfde dag nog langs of helpen u direct bij ons in de winkel in Antwerpen / Deurne.

Voordelen van de TelefoonReparatie-Bus en De Telefoon Reparatie Winkel

We komen met onze mobiele TelefoonReparatie-Bus bij u thuis of op het werk uw defecte telefoon repareren. Of het nu gaat om een barst in het scherm van uw nieuwe telefoon, de oplaadconnector of een batterij die aan vervanging toe is. Wij repareren vrijwel elk euvel vakkundig en snel. Vaak hebben we uw telefoon reparatie al binnen een half u klaar. Dit terwijl u verder kunt gaan met uw dagelijks bezigheden. Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons in de winkel uw telefoon te laten repareren.

- Geen verlies van data (Wel raden wij u altijd aan een back-up te maken).

- Laagste prijs garantie

- Reparatie bij u voor de deur in onze mobiele reparatie-bus

- 2 Jaar garantie op uw gsm reparatie Antwerpen

- Verdien je korting

- Kijk mee tijdens de reparatie

- Verhaal de kosten via uw inboedel/reisverzekering

Snel een gsm reparatie in Antwerpen aanmelden

Via een online formulier op deze website kunt u in een paar gemakkelijke stappen uw gsm reparatie in de omgeving Antwerpen inplannen. U kunt zelfs direct een afspraak maken voor bij u voor de deur, uiteraard op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. U kunt ons 6 dagen per week bereiken van 09:00 tot 21:00. Nadat u uw kapotte gsm heeft aangemeld, gaan we zo snel mogelijk aan de slag om bij u op locatie uw gsm te repareren. Bovendien ontvangt u twee jaar garantie op de onderdelen die we gebruiken voor de telefoon reparatie Antwerpen.

Tot waar komt de TelefoonReparatie-Bus:

De TelefoonReparatie-Bus komt onder andere in de volgende regio's: Telefoon reparatie Hemiksem, Telefoon reparatie Boom, Telefoon reparatie Lier, Telefoon reparatie Berlaar, Telefoon reparatie Rijkevorsel